onsdag 20. oktober 2010

Skilt til kurvene mine

Jeg laget "innebygd skap" i entreen og i hullet øverst står det to kurver fra Granit (hvorfor kjøpte jeg ikke tre med en gang?). Ikke alltid lett å huske hva som er i hvilken kurv og jeg har derfor laget skilt og festet på. Slik ble det:


Nærbilde, som er manipulert fordi den hvite teksten er ganske svak i forhold til bakgrunnen og det var vanskelig å få kontrasten fram. Skiltene er printet ut og laminert, festet med tynn smykkewire. Neste steg er å tapetsere inne i skapet. Vet ikke helt hva det skal bli for tapet, det vil vise seg.

lørdag 16. oktober 2010

Apotekerkrukken fylt med oppkvikkere!




Denne apotekerkrukken var jeg så heldig å få fra mitt arbeidssted, den var ikke i bruk lenger. Den er så vakker og egner seg til så mangt. Akkurat nå er det fylt med alle espressopodsene vi fikk når vi kjøpte den nye espressomaskinen. En krukke full av godis, spør du meg! Kan ikke ha den stående full med det jeg egentlig har lyst til å fylle den med, nemlig chocolate chip cookies, for da er jeg redd den ikke er full lenge...

søndag 10. oktober 2010

Den nye espressomaskinen er i hus!


Vår trofaste Gaggia havnet på verksted for et halvt år siden. Der sto den til inntil forrige uke, fordi det i år tydeligvis ikke er mulig å skaffe reservedeler fra Italia. Sukk. Så da var det bare å be dem kaste den. Men så var jeg innom Cortado og en veldig grei mann der sa at de kunne se på den. Meldingen var imidlertid at den ville bli veldig dyr å reparerer selv om de skulle klare å krafse til seg noen reservedeler ad omveier. Så da måtte den bli en ny. Og dermed kom denne lille skjønnheten inn på vårt kjøkken. Det viktigste er at den lager god kaffe og steamer som bare rakkeren. Men det er ikke akkurat en ulempe at den ser litt ut som en Vespa. Det er noe med de formene og det lakkerte metallet..... Så nå er vi glade over å kunne lage oss deilig espresso igjen!

søndag 3. oktober 2010

Støvtørking med trykkluft!

Nei, det er ikke tull. Kjøpte en boks med trykkluft for å rense noen gamle dias og det slo meg nettopp at den måtte kunne brukes på andre ting også. Har dette sjakksettet som er et herk å tørke støv av (gammelt bilde). Air Duster PRF 4-44 fra Clas Ohlson er komprimert luft som blaster vekk støv i små nooks and crannies på null komma null. (Skader ikke ozonlaget for de som er opptatt av det. Og det burde vel alle være).