søndag 27. november 2011

Pimp my Granit 2

Kjøkkenvekten min er en elektronisk, tynn vekt som jeg har hatt litt problemer med å lagre. Den står ustøtt på høykant og den slår lett seg på dersom man kommer bortpå knappen. Utmerket vekt for øvrig. Derfor tok jeg tak i en ide fra Chez Larsson (min favorittblogg) og brukte papirholdere i plast fra Granit som oppbevaring på kjøkkenet. De kommer i en pakke på to. De var litt for brede for å oppbevare vekten, for den døren som skulle brukes er en hjørnedør som er for smal. Det var ikke noe problem, for det var bare å kutte holderen langs en side. Passet på at siden ble kuttet nøyaktig lik den andre, slik at de samme klaffene osv var på plass. Foldet sammen og laget nye hull til klipsene som holder alt sammen. Skrudde så opp holderen på innsiden av døren med små skruer. Lett å nå vekten, og den beskyttes.

Den andre beholdt jeg slik den er og skrudde den opp på døren under vasken, til oppbevaring av kost, skrubb og hansker. Den kan enkelt tas bort for vask og tørk.

onsdag 23. november 2011

"Cathrineholm" lysholder


Enkel oppfriskning av telysholdere, små glass e.l. Ideen er ikke min, jeg fant den på den strålende bloggen "How about orange" som har full oppskrift og pdf-fil som kan lastes ned. Måtte prøve det med et par odde glass jeg har (som er ca 6 cm i diameter). Jeg har ikke tatt hvitt, gjennomskinnlig papir under det grønne. Det blir uansett nydelig lysspill på hvitt underlag.