søndag 6. juni 2010

Stilleben bad

Ja slik ser det ut på mitt bad. Her er et Wiinblad-fat jeg fikk av en venninne i gymnastiden, en steinkrukke kjøpt på en fairtrade butikk på Engen i Bergen for lenge siden, den er ikke der lenger nå. En nysølv sigarettholder fra svigermor, som nå er fylt med bomull. Holderen altså, ikke svigermor. Parfymen jeg har brukt i alle år. En liten krystallvase som det står Mandal på (!), også den fra svigermor.

Jeg liker sammensetningen av hvitt, sølv og glass, men da jeg hadde tatt bildet, så jeg at det mest fremtredende var at de runde formene gikk igjen i bildet. Så ikke det da jeg tok bilder, jeg er tydeligvis ingen kompositør! Jeg strevde mest med å få godt lys på bildet. Foreløpig er ikke storekamera med kun manuelle innstillinger min venn, men jeg nekter å stille inn på auto. Så kvaliteten på bildene mine varierer sterkt, spesielt innendørs uten blits.Men det er vel slik man lærer.

4 kommentarer:

 1. Du har mange fine ting på badet ditt ☺ Lekkert at man ser pynten reflektert i speilet ♥
  Lykkke til!
  Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 2. Herlig stilleben fra badet♥
  Harmonerer godt sammen alt sammen.

  Lykke til!
  Klem fra Jatte♥♥

  SvarSlett
 3. Så fint fra badet ditt! Jeg tør ikke vise bilder fra badet, hos meg er badet så lite at det ikke blir plass til noe pynt;) Likte og veldig godt det du har gjort med memo-tavlen på gangen din! Tror jeg må ta meg en tur til Clas Ohlsson...

  SvarSlett
 4. kjempe fin blogg, masse samrte tips å ta med seg.. takk :)

  SvarSlett