tirsdag 22. juni 2010

Teaken trenger hjelp!

DEtte settbordet kjøpte jeg på Fretex og det ser til og med verre ut i virkeligheten enn på bildet. Skikkelig uttørket og med en del flekker. Har lett etter oppskrifter på å få gamle teakbord tilbake til fordums glans, men blir mer forvirret enn opplyst. Er det noen av dere som har pusset opp slike bord med godt resultat? Da hører jeg gjerne fra dere hvordan dere gjorde det. På forhånd takk!

søndag 20. juni 2010

Peonene har kommet!

Det som var en kjedelig bunt med små kuler i butikken, ble til disse! Det er tiden for peoner og de er så vakre! De ble faktisk enda flottere noen dager senere.

søndag 6. juni 2010

Stilleben bad

Ja slik ser det ut på mitt bad. Her er et Wiinblad-fat jeg fikk av en venninne i gymnastiden, en steinkrukke kjøpt på en fairtrade butikk på Engen i Bergen for lenge siden, den er ikke der lenger nå. En nysølv sigarettholder fra svigermor, som nå er fylt med bomull. Holderen altså, ikke svigermor. Parfymen jeg har brukt i alle år. En liten krystallvase som det står Mandal på (!), også den fra svigermor.

Jeg liker sammensetningen av hvitt, sølv og glass, men da jeg hadde tatt bildet, så jeg at det mest fremtredende var at de runde formene gikk igjen i bildet. Så ikke det da jeg tok bilder, jeg er tydeligvis ingen kompositør! Jeg strevde mest med å få godt lys på bildet. Foreløpig er ikke storekamera med kun manuelle innstillinger min venn, men jeg nekter å stille inn på auto. Så kvaliteten på bildene mine varierer sterkt, spesielt innendørs uten blits.Men det er vel slik man lærer.