lørdag 30. april 2011

Hvite, hvite vegger!


Stuen er pusset opp. Det har vi ikke gjort selv, fordi helsparkling har jeg gjort litt av før og det orker jeg bare ikke å gå igang med igjen. Det som var fiskebensmønstret miljøtapet som var delvis løsnet og ikke malt på ti år, er nå glatte, gnistrende hvite vegger! Oh, fryd! I en liten stue gjelder det å få inn sså mye luft og lyse som mulig. Har fått inn sofa og litt møbler etter at dette bildet ble tatt, men fremdeles er det ikke en ting på veggene. Den tid den sorg. Blomster gjør seg alltid uansett.....

2 kommentarer:

 1. Så deilig med glatte, hvite vegger! Vi har miljøtapet med litt struktur i på stua, og jeg har så lyst til å helsparkle den. Eller rettere sagt, få noen til å helsparkle den. :)

  Det siste bildet var kjempefint!

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Hvite ranunkler gjør seg alltid! Hadde litt av det til visningen og bilder.

  Ser at du har kjøpt den lampen som jeg holdt på å kjøpe. Gikk tilbake til butikken en uke etter, og da var den solgt... "min" hadde altså blank skjerm. Jeg prøver igjen...

  På torsdag kom et byrå og flyttet pianoet over i nr. 11. De brukte en halv time bare på å pakke det inn. Spisebordet kom også på plass. Nå må vi finne noen gamle kjøkkenbord, har vel et par tre stykker stående rundt omkring..
  Vi har vært på hytten og litt frem og tilbake siste uken. Må på trening, må vite. Har jeg betalt så mye penger, så skal det jammen brukes. Er en gnitalus, ikke noe støttemedlemsskap for meg, nei!
  Har jo lover deg å komme med en blogg her fra Fjelltveit, men nå er det så mye å ta tak i at...Har jo et hus vi skal leie ut som har stått uten vanntilførsel pga. rep. på ledning, pumpe, kloakkanlegg..ja, det meste.

  Klem fra Elisabeth!

  SvarSlett