tirsdag 20. april 2010

Doilies galore - hjelp!

Har fått en stor mengde med  blondeduker, dette er ikke engang alle. Nå er jeg ikke av den nostalgiske typen når det gjelder innredning og jeg har lett med lys og lykte på nettet etter måter å bruke disse på som ikke er innenfor shabby chic stilen. Men jeg finner ingenting, selv Martha Stewarts ideer synes jeg ble litt sånn "her har vi prøvd å lage noe nytt og festlig, men det er egentlig bare noen duker sydd sammen". Og  min egen kreativitet stopper helt når det gjelder disse. Tenker på å beholde noen av de fineste slik de er for de fleste er laget av min farmor. De kan f.eks. rammes inn. Og så rett og slett kvitte meg med resten. Så kan noen som liker å bruke dem til puter o.l. få glede av dem. Hvis ikke det er noen som har noen andre gode ideer, da? Hva med å farge dem i sterke farger, kanskje det inspirerer på en annen måte? Eller er det helligbrøde, dette er utrolig pent håndverk. What to do, what to do?

4 kommentarer:

 1. HEI, kan du ikke sy dem sammen på en "måde" og lage en stor duk???Eller som du er inne på, farge noen av dem og så sy dem sammen til en store duk? Bare et forslag:-))

  SvarSlett
 2. For en luksus det må være å kunne velge dem du liker best!

  Noen av de minste kan kanskje passe til scrap/kort-prosjektene dine? I hvert fall hvis du stiver dem først.

  Ellers er vel de vanligste triksene for å av-shabby-fisere blonder å montere dem på stoff i en mettet farge (eller plate, for dem du vil ramme inn).

  SvarSlett
 3. Vi har noen små brikker som er stivet på en eller annen holdbar måte (lim?), tredd et oppheng gjennom og brukt som julepynt. Gir ikke noe shabby chic-inntrykk da, synes jeg, faktisk ganske stilig.

  SvarSlett
 4. Ramme inn, farge (jaja!), sy på puter, lage lappesengeteppe av duker (så det i rom123 en gang), gi i gave...

  SvarSlett