søndag 11. april 2010

Pimp my Laphroig

Min mann liker skotsk maltwhisky. Jeg liker sylindrene som flasken kommer i. Han synes det er en helt grei fordeling. Jeg var lei av at eskene med aluminiumsfolie, frysefolie og glapack lå og slang i skuffen, som er smal og må innneholde det jeg har av denslags kjøkkenting. Synes ikke de rivekantene på eskene er noe gode uansett og jeg likte ikke hele opplegget. Derfor pimpet jeg en sylinder, kuttet litt av den på lengden, limte på en tapetbit og la tre ruller oppi.

5 kommentarer:

 1. Smart og en fantastisk fordeling mellom dere. Takk for tipset.

  Hilsen Elizabet

  SvarSlett
 2. Fin! Smart at dere begge kan like gavene- den ene utsiden og den andre innsiden.

  SvarSlett
 3. Hei! Dumpet akkurat over bloggen din og ble veldig imponert:) Her har var det kjempemasse lure løsninger som er lette å etterlikne. Helt supert:) Kommer definitivt tilbake hit. Jeg har også en malt-whiskey mann så dette skal prøves:) Rammen som ble til brett var også en favoritt:) Moro å oppdage nye dyktige bloggere!

  SvarSlett
 4. hei igjen! Der var tapeten ja! fin fin! Jeg har akkurat kledd opp noen hermetikkbokser med tapet som huser noe som forhåpentligvis skal bli til tomater i løpet av sommeren. For meg tok det over 2 uker å få tapeten, mens for en venninne tok det bare to dager så veldig forskjellig. Får håpe flykaoset er over snart. Om en uke skal jeg på tur så da må det ihvertfall ha tatt slutt;)

  SvarSlett