tirsdag 27. april 2010

Husmorleksikon - side 1 - Universal-Stein

Husarbeid og rengjøring er ikke verken morsomt eller trendy og kan vel derfor vanskelig forsvare sin plass i en "trendblogg" (ha). Ikke desto mindre må det gjøres, og da er jeg stadig på utkikk etter måter å forenkle arbeidet på. Dette er derfor basis for husmorleksikonet mitt og her er del en. På en hus og hjem messe for en del år siden, kom jeg over en stand hvor en svorsk selger insisterte på at dette var det heiteste siden oppskåret brød. Han tok feil. Dette er uendelig mye heitere enn oppskåret brød. Det selges antagelig bare på messer og lignende, for jeg har aldri sett det i en butikk. Nå er det så drøyt (eller kanskje jeg gjør for lite rent) at jeg har mye igjen, så jeg er ikke i umiddelbar nød. Men hva gjør så dette vidundermiddelet, som påstås å være naturlig og uten bivirkninger? Jo, det gjør min grå IKEA-vask i stål til et funklende vesen, det tar alt gugg fra porselen, hvitevarer, armaturer og fliser, keramisk topp. Tok også bort et kobbermerke jeg fikk på benkeplaten i tre. Det tar bort merker fra plast og gummi. Trenger ikke å gnukke og gni, bare bruke svamp. Vannet perler av etterpå. Jeg elsker min Universal-stein. Og jeg har ikke aksjer eller noen som helst interesse i å selge det. Men kommer du over det, kjøp med deg en burk!

4 kommentarer:

 1. http://www.universalstein.com/onlineorder/se-best.html

  Bra tips! :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg bare måtte legge igjen en kommentar om dette fantastiske produktet!Har selv brukt Universalstein i mange år. Man kan pusse sølv med det, jeg har fått bort noen flekker på en hvit bluse med sølvknapper som ikke engang klorin fjernet+ masse mer. Er veldig opptatt av å bruke minst mulig gift i hjemmet, så dette er et godt,men dyrt produkt. Man kan bestille fra leverandøren i Sverige. Det står adr. på burken.
  Jeg ser det er fler som har amerikanske dekkstoler? Så delikat presentasjon! Jeg er på min første reise i bloggverdenen. Har akkurat åpnet en blog og en web-side. Det hadde vært moro om du eller noen andre kunne ta en liten titt innom og legge igjen noen tips eller kommentarer.
  Mvh elisabeth

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:)
  Dette er siste runde med eksamener hos meg, håper jeg, og til sommeren er jeg ferdigutdannet lærer.Gleder meg veldig til det!

  Den steinen virker jo som rene vidundermiddelet og det må jeg skaffe meg:)Nok flekker å ta av her for å si det sånn:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Dette er et fantastisk effektivt vindundermiddel =)

  SvarSlett